Een vernieuwde prekensite

Deze prekensite is een voortzetting van de site die ik in 1997 ben begonnen. Deze nieuwe site is nog in opbouw. Het oude archief dat u hier kunt vinden, wordt gaandeweg overgezet. U kunt dus voorlopig nog in de oude site zoeken naar preken vanaf 1997.

 

PDF en printen

Bovenaan deze tekst treft u enkele icoontjes. Met de eerste maakt u van de getoonde tekst een PDF bestand. Dit bestand wordt automatisch opgeslagen op uw computer in de map waar alle downloads worden opgeslagen. Daarnaast treft u een icoontje om deze pagina te printen. Eerst wordt er een voorbeeldpagina getoond, met daarin opnieuw het icoontje om te printen. Klikt u daarop dan krijgt u het gebruikelijke printscherm van uw computer.

 

Zoeken

In de bovenbalk rechts in het donkerblauwe deel vindt u het zoekveld. Hierin kunt u een zoekopdracht typen. De resultaten verschijnen onder elkaar met het zoekwoord in een context van enkele regels.

 

Abonneren

Het is de bedoeling om een soort e-mail nieuwsbrief aan te maken, mits dat te automatiseren is. In dat geval krijgt u, als u zich aanmeldt via login (bovenaan rechts boven het donkerblauwe blok), een e-mailbericht wanneer er een nieuwe preek is gepubliceerd. Deze mogelijkheid moet nog uitgewerkt worden. Maar u kunt zich aanmelden, zodat als we er een begin mee maken u meteen meedoet.

Aanvullende gegevens